Coaching met behulp van Stichting Aprhodite

Met de Stichting Aphrodite wordt het voor bijna iedereen mogelijk om jezelf te bevrijden uit een narcistische relatie.

De Stichting bied, in samenwerking met Moms@Work, diverse coachtrajecten aan. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er gekeken wat jij nodig hebt om het misbruik te verwerken en je leven weer op de rit te krijgen.

 

Wat bied Aphrodite aan:

Training hoe om te gaan met een narcist.

Lezingen over narcisme en gaslighting.

Artikelen op de website.

 

Wat bied Moms@Work aan:

Lifecoaching

Loopbaancoaching

Budgetcoaching

Diverse trainingen en cursussen over loopbaan, budget, administratie, bewustwording en meditatie

Reiki

Hypnose

Hoe werkt dat dan?

Zit je zelf in een narcistische relatie of ken je iemand die daarin zit en wil je je eigen leven weer terug? Stichting Aphrodite helpt je om jouw persoonlijke traject samen te stellen. Dit doet de stichting in samenwerking met Moms@Work. Zowel de stichting als Moms@Work worden gerund door mij, Karlijn van Kasteren. Naast mijn eigen coachpraktijk schakel ik ook de hulp in van collega's mocht dat voor jou nodig zijn.

 

Door je aan te melden voor een kennismakingsgesprek ga ik met jou kijken wat je nodig hebt, stellen we een traject op en gaan we kijken hoe lang we samen aan het werk gaan.

De kosten voor de verschillende trajecten die je wil volgen worden betaald door de stichting. Het enige wat ik vraag is dat jij een bedrag van €60,00 betaald aan de stichting. Waarom? Omdat ik geleerd heb dat wanneer je iets volledig gratis weggeeft mensen snel afhaken en hun traject niet afmaken. Door een klein bedrag te betalen verbind jij jezelf meer en heb je een externe motivator.

Doordat het bedrag betaald wordt aan de stichting draag je ook weer bij aan de hulp voor andere vrouwen die slachtoffer zijn van narcistisch misbruik of een andere vorm van psychische en emotionele mishandeling.  

Aanmeldformulier voor een kennismakingsgesprek!